Voorwerp van Woerden anno 2022

Voorwerp van Woerden anno 2022

16/03/2022 - VERKIEZING VOORWERP VAN WOERDEN ANNO 2022

Het is eindelijk zover! Op zaterdag 12 maart heeft Woerden officieel 650 jaar stadsrechten! Om dit te vieren organiseert het Stadsmuseum vanaf half mei een tentoonstelling over het jubileumfeest.  

Het pronkstuk van de tentoonstelling is HET voorwerp van Woerden anno 2022. Je vraagt je misschien af; welk voorwerp is dat dan? Dat weten we nog niet, daar hebben jou voor nodig! Welk voorwerp vertegenwoordigt Woerden in 2022 het best? Wat voor ding zou op dit moment symbool kunnen staan voor het leven in onze gemeente?  

Zie ook onze oproep in dit filmpje.
 

We vragen alle Woerdenaren om hun mening. Vanaf nu kun je het voorwerp van je keuze insturen. Van 20 april t/m 27 april worden alle inzendingen tentoongesteld in de etalages in de Woerdense binnenstad en beoordeeld door het publiek én een vakjury. Er kan worden meegedaan in de junior- of de algemene categorie. 

Vanaf 21 mei worden de best scorende voorwerpen in het Stadsmuseum tentoongesteld en wordt uiteindelijk HET voorwerp van Woerden 2022 uitgekozen. 

Kom dus in actie! Kies een voor voorwerp, vul hier het formulier in upload je foto. En wie weet zie je straks jouw voorwerp terug in het museum! 

Delen: