Rondleidingen

Van een van onze rondleiders meer horen over het gebouw of een specifieke tentoonstelling? Dat kan! De prijs voor een rondleiding bedraagt € 3,50 per persoon (met een minimum van € 35,-) exclusief de entreeprijs. 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het doorspreken van speciale wensen kan je contact opnemen met Anne Marieke den Haan, T 0348-431008 of a.m.denhaan@stadsmuseumwoerden.nl.

Gratis instaprondleidingen

Wil je meer achtergrondinformatie over de lopende tentoonstelling? Elke eerste en derde zondag en tweede en vierde donderdag van de maand kun je om 14.00 uur bij ons een rondleiding volgen. Voor deze rondleiding geldt: als je een entreebewijs hebt, is deelname aan de rondleiding gratis. Vol is vol (max. 8 personen). 

Nb. de instaprondleidingen zijn voor individuele bezoekers. Bent u met een groep? Maak dan een aparte afspraak, zie hierboven.

Speciale rondleidingen voor mensen met dementie


Op aanvraag zijn er speciale rondleidingen voor mensen met dementie. Tijdens deze speciale rondleiding bekijk je samen met je partner, familie of vriend/vriendin de kunstwerken in het museum. Meer informatie