Veilig het museum bezoeken

30/09/2020 - Stadsmuseum Woerden heeft alles voorbereid om u veilig te kunnen ontvangen. De openingstijden zijn nog aangepast en reserveren kan via mail en telefoon of aan de balie. Welkom (terug) dus!

In verband met de corona-richtlijnen gelden regels om uw museum-bezoek veilig en prettig te laten verlopen. De belangrijkste is de 1,5 meter-richtlijn. In het museum is het dragen van mondkapjes verplicht.

Aangepaste openingstijden

Dinsdag t/m zondag tussen 12.00-16.00 uur

Gelimiteerd aantal bezoekers

Vanwege de 1,5 meter-richtlijn kunnen wij 8 huishoudens tegelijk in het museum ontvangen. Tot nu toe is dat geen enkel probleem, maar in uitzonderlijke gevallen zult u even moeten wachten tot er ruimte is.

Is weer verplicht. Reserveren kan:

• via email naar: contact@stadsmuseumwoerden.nl - NB. uw reservering per mail is pas geldig na bevestiging door het museum
  • telefonisch (0348-431008) tijdens openingstijden

We zijn overigens bezig met het voorbereiden van een online reserveringssysteem. Evt. kunt u ook informeren bij de balie van het museum of er nog plaats is.

Bij reservering noteren wij uw naam en telefoonnummer of emailadres, dit in verband met mogelijk contactonderzoek vanwege corona. De gegevens bewaren we maximaal 6 weken.

Kunt u bij uw reservering s.v.p. aangeven of u ook een boekje bij de In den Vreemde-tentoonstelling wilt bestellen (€ 3,50)? Dan leggen we dat voor u klaar.

Huisregels vanwege corona-richtlijnen

• U dient gezond te zijn.
  • Alleen pinbetaling (geen cash).
  • Bij de entree ontvangt u een hanger, die u aan het eind van het bezoek inlevert. Zo bewaken wij de maximum capaciteit.
  • Er is eenrichtingsverkeer.
  • Volg de aangegeven route en de aanwijzingen van de medewerkers.
  • In de meeste ruimtes geldt: één persoon/huishouden per ruimte.
  • Passeren kan op 1,5 meter afstand.
  • Helaas is wc-bezoek alleen beperkt mogelijk.
  • En vooral: HOUD REKENING MET ELKAAR!

Daarnaast gelden alle gangbare corona-regels: schud geen handen, niezen/hoesten in elleboog, blijf thuis bij verkoudheidsklachten en koorts bij uzelf of huisgenoten en HOUD 1,5 METER AFSTAND.

Graag spoedig tot ziens in het Stadsmuseum!