Combinatieticket Stadsmuseum en Kaaspakhuis

04/04/2018 - Combineer het beste van Woerden: kunst en kaas! Breng een bezoek aan de tentoonstelling 'Primavera! in het Stadsmuseum én aan het Kaaspakhuis in Woerden.

In het Stadsmuseum geniet u van een bijzondere tentoonstelling, met accent op twee in Woerden geboren kunstenaars: Herman van Swanevelt en Leo Gestel (zie ook onder tentoonstellingen). In het Kaaspakhuis wordt de geschiedenis verteld van Woerden als kaasstad.

Als u beide instellingen bekijkt, heeft u een goed beeld van een paar bijzondere hoogtepunten uit de geschiedenis van de stad. U loopt op eigen gelegenheid rond in het Stadsmuseum. In het Kaaspakhuis krijgt u een rondleiding inclusief een kop koffie/thee en een leuk voorjaarspresentje.

U boekt dit arrangement voor slechts €9,- per persoon. Het arrangement is ook uit te breiden met een proefplank inclusief glas wijn of sap. Het totaalbedrag komt dan op €16,50 per persoon.

Boek dit arrangement in de VVV winkel aan de Emmakade, door een mail te sturen naar info@toerisme-woerden.nl of door te bellen naar 0348-745492.