Stoepkrijt challenge

Woensdag 10 april

Op woensdag 10 april daagt Stadsmuseum Woerden je uit voor de Stoepkrijt Street Art Challenge!
Ontdek de mysterieuze wereld van Street Art bij het Stadsmuseum Woerden.

Street Art, een kunstvorm die de straten transformeert tot kleurrijke galerijen van zelfexpressie en maatschappelijke reflectie. Bij het Stadsmuseum Woerden nodigen we je uit om deze boeiende wereld te verkennen in onze tentoonstelling Street Art. Heb jij het al bezocht?

In deze unieke expositie, dompelen we je onder in de dynamische en diverse wereld van Street Art. Van gedurfde graffiti tot intrigerende stencils, we laten je kennismaken met een scala aan artistieke technieken en boodschappen die de straten wereldwijd sieren. Laat je inspireren door de krachtige verhalen, de gedurfde statements en de levendige kleuren die de kern vormen van deze culturele beweging.

Doe mee met de Stoepkrijt Street Art Challenge!

Maar daar houdt het niet op! Op woensdag 10 april nodigen we je uit om niet alleen te kijken, maar dagen wij je ook uit om deel te nemen aan onze Stoepkrijt Street Art Challenge. Deze uitdaging biedt jou de kans om zelf een kunstenaar te worden en je eigen stempel te drukken op de straten van Woerden.

Pak je stoepkrijt en laat je verbeelding de vrije loop. Maak je eigen unieke Street Art creatie, laat je inspireren door de tentoongestelde werken, of laat je eigen creativiteit je gids zijn. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde kunstenaar bent of net begint, deze uitdaging is voor iedereen!

En het beste van alles is dat je niet alleen kunt genieten van het plezier van het creëren, maar ook nog eens kans maakt op fantastische prijzen. Deel je creatie op social media, tag het Stadsmuseum Woerden en wie weet word jij beloond met één van onze geweldige prijzen, zoals een cadeaubon van Blik op Hout en Luciano!

Dus waar wacht je nog op?

Laat je creativiteit de vrije loop, neem deel aan de Stoepkrijt Street Art Challenge en voeg je eigen kunstwerk toe aan de rijke verzameling van Street Art in Woerden. We kunnen niet wachten om jouw creaties te zien!

Toegang tot het museum is gratis voor kinderen tot en met 17 jaar. Vandaag mogen begeleiders kosteloos mee om zich te laten inspireren.

Goed om te weten: welke woensdag is het museum tussen 15 en 17 al gratis te bezoeken en de meeste scholen zijn dan pas om 14 uur uit.

Delen: