Rondleidingen 'Stedehuys van buiten' in de Week tegen Eenzaamheid

Rondleidingen 'Stedehuys van buiten' in de Week tegen Eenzaamheid

Donderdagen 1 oktober en 8 oktober 2020

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid houdt museumrondleider Erik Gol een 'buitenverhaal' op 1 en 8 oktober over het 16de en 17de eeuwse pand van Stadsmuseum Woerden, voorheen het stedehuys.

Van 1 t/m 8 oktober doen weer vele Woerdense organisaties mee aan de Week tegen Eenzaamheid, op initiatief van Stichting Thuishuis Woerden en Hart voor Woerden. Juist nu vanwege corona veel mensen aan huis gebonden zijn, ligt eenzaamheid op de loer en is het extra belangrijk om contact te leggen en anderen te ontmoeten.

Daarom hebben de deelnemende organisaties nu 'coronaproof' activiteiten bedacht: veilig en in kleine groepjes. Maar wel onder het motto: Samen sterk tegen eenzaamheid.

Het Stadsmuseum doet mee met een buitenactiviteit: Erik Gol houdt tweemaal een Buitenverhaal over het Stedehuys. Erik is vrijwillig rondleider bij het museum en kenner bij uitstek van het 16de en 17de eeuwse pand van het Stadsmuseum. Hij publiceert momenteel een reeks van artikelen over de geschiedenis van het pand in Heemtijdinghen, het tijdschrift van de SHHV.

Datum en tijd: 1 oktober van 14.00 tot 14.45 uur en 8 oktober van 13.00 tot 13.45 uur, maximaal 6 deelnemers per groep

Eventuele kosten: gratis, vrijwillige bijdrage

Aanmelden via contact@stadsmuseumwoerden.nl, 0348-431008 

Delen:

Nieuwsbrief

Deze website is voorzien van reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.