Het Stadsmuseum bij je thuis!

Het Stadsmuseum bij je thuis!

Dinsdag 24 januari om 11:00

Manager Arja van Veldhuizen neemt jou mee door de huidige tentoonstelling (ON)PEILBAAR WATER in korte online kunstkijk-sessies.

Denk hierbij niet aan een standaard praatje en plaatje. Ze nodigt je uit om 'langzaam te kijken' en het zal je verbazen wat een kunstwerk jou vertelt als je er echt de tijd voor neemt!
Met de eenvoudige maar doeltreffende methode van Visible Thinking ga je met de groep in gesprek over het kunstwerk. Samen ontdek je steeds meer en kun je extra genieten van het kunstwerk.
In januari en februari worden 5 weken twee dezelfde sessies per week georganiseerd. Elke week is er een ander kunstwerk en een andere manier van kijken. Doe dus iedere week mee!

Data en tijden:

  • Dinsdag 24 januari om 11:00
  • Woensdag 25 januari om 20:30
  • Dinsdag 31 januari om 11:00
  • Woensdag 1 februari om 20:30
  • Dinsdag 7 februari om 11:00
  • Woensdag 8 februari om 20:30

De les duurt ongeveer 30 à 45 minuten. Je kunt het online kunstkijken volgen via de populaire en gebruiksvriendelijke videobel app Zoom. Voorkennis is niet nodig, wel een computer of tablet met internetverbinding.

Aanmelden
Meldt je hier aan. Je krijgt dan kort van tevoren de toegangslink toegestuurd. Vlak voor de bijeenkomst kun je daarop klikken en wordt je toegelaten tot het programma.

Gratis, donatie welkom
Deelname is gratis, maar donaties zijn van harte welkom.
Die kan je overmaken op rekeningnr. NL67 ABNA 0940 2349 04, ten name van Stichting Stadsmuseum Woerden, graag onder vermelding van 'Stadsmuseum bij je thuis'.

Delen: