Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Stadsmuseum Woerden
www.stadsmuseumwoerden.nl
Blijf lokaal genieten van cultuur!
Blijf lokaal genieten van cultuur!
Samen met andere culturele partners in Woerden is het museum een campagne gestart om mensen te wijzen op het belang van cultuur, juist nu!

Lokaal is het goed te doen om veilig te reizen. Als bezoekers zich zelf aan de coronaregels houden kunnen ze dus gewoon komen genieten van cultuur.
Juist nu iedereen zoveel binnen zit is het fijn om de zinnen te verzetten. Even een andere kijk op de dagelijkse werkelijk-heid, even wegdromen bij een mooie film, voorstelling, boek, concert of tentoonstelling... Dan kun je er weer even tegen.
Het Stadsmuseum bij je thuis is verlengd!
Het Stadsmuseum bij je thuis is verlengd!
We gaan nog tot aan de kerstvakantie door met de online kunstkijk (half-) uurtjes in Zoom. Daar zijn we mee begonnen tijdens de lockdown van 5-18 november.
Elke dinsdag 11 uur of woensdag 20.30 uur kunt u aansluiten om dieper te duiken in één van de werken uit de textielkunst-tentoonstelling In den Vreemde.
Elke week is er een ander kunstwerk en een andere manier van kijken. U kunt dus iedere week meedoen.

Mail naar contact@stadsmuseumwoerden en ontvang de link naar de online sessie. U kunt zich ook voor de hele reeks opgeven.
Lievelingswerken van Leo Gestel op Facebook
Lievelingswerken van Leo Gestel op Facebook
"Mijn favoriete werk van Leo Gestel is het schilderij ‘Drie Spakenburger Vrouwen‘ uit 1934. Het schilderij heeft een bijzondere vormentaal en prachtige kleuren. De stijl is eigenzinnig en afwijkend ten opzichte van zijn andere werk.”

Dit stond vorige week op onze Facebook-pagina. De komende tijd publiceren we daar wekelijks een ander werk van Leo Gestel dat gekozen is als favoriet door een bezoeker.

Sinds kort is onze gehele collectie werken van Leo Gestel te zien op een touch screen in de Gestelkamer in het museum. Wat is uw favoriet?

Vrijwilligersvacatures van dit moment
Vrijwilligersvacatures van dit moment
We zoeken nu met name:

WEBSITE BEHEERDERS VerhaalvanWoerden.nl
Voor het invoeren van nieuwe informatie en het bijhouden van deze website. We zijn op zoek naar twee kandidaten zodat zij de taken kunnen verdelen.

Leden voor de COLLECTIE-groep.
Onder leiding van conservator Stephanie Rompa gaat u werken aan een inhaalslag in het behoud en beheer van de voorwerpen in ons depot. Het is nu dus een extra interessant moment om in te stappen!

Interesse? Neem contact op!
Verteller van Het verhaal van Woerden
Stadsmuseum Woerden - Kerkplein 6 - Telefoon 0348 431008
Stadsmuseum Woerden
www.stadsmuseumwoerden.nl
Stelt u geen prijs op ontvangst van onze nieuwbrief? Uitschrijven