Workshop buiten schilderen onder begeleiding van professioneel kunstenares en docente Annelies van der Sman

Zondag 22 september 13.00-16.00 uur

Op zondag 22 september geeft Annelies van der Sman -professioneel kunstenares en docente- een workshop buiten schilderen in het Brediuspark.

Deze activiteit sluit aan bij de tijdelijke tentoonstelling Boeren van toen. Iedereen met enige ervaring met tekenen en schilderen kan meedoen. Je bepaalt zelf met welk materiaal je werkt en neemt alle benodigdheden, zoals potlood, krijt, verf, papier, doek, kwasten en penselen, zelf mee. Denk ook aan water, een stoeltje en eventueel een plankje om je werk op te leggen of een veldezel.

Er wordt verzameld bij de ingang van het Brediusbos aan het eind van de Kievitstraat (bij het Brediushonk).

Kosten: €10,- per persoon, inclusief een drankje en iets lekkers

Reserveren via: contact@stadsmuseumwoerden.nl