Determinatiedag pijpenkoppen

20/02/2018 - Determinatiedag pijpenkoppen in het Stadsmuseum
zaterdag 21 April, van 10 tot 16.30 uur

Heeft u pijpenkoppen in uw tuin of op een akker gevonden? Wilt u weten hoe oud dit archeologisch materiaal is en waar het vandaan komt?

Op zaterdag 21 april van 10:00 tot 16:30  uur organiseert de PKN, ‘Stichting voor Onderzoek Historische Tabakspijpen’, een ruil- en determinatiedag in het Stadsmuseum Woerden. U kunt gevonden pijpenkoppen laten determineren of (complete) tabakspijpen en tabacologische voorwerpen die uit een erfenis komen of op zolder zijn ontdekt.

Eerdere determinatiedagen mochten op veel belangstelling rekenen. U bent van harte uitgenodigd om met uw vondsten langs te komen. Onze traditionele ruil- en determinatiedag vindt plaats in de fraaie Vroedschapszaal van het Stadsmuseum.

De toegang tot de Vroedschapszaal voor de ruil- en determinatiedag is gratis.

Voor meer informatie kunt u ook de website van deze stichting raadplegen:

Trouwen

Trouwen in het Stadsmuseum van Woerden

Vrienden-donateurs

Vrienden en donateurs van het Stadsmuseum